15:00

Gentse Steenweg 119,
9620 Zottegem

Erpe-Mere United te sterk voor Eendracht Elene-Grotenberge

Erpe-Mere United opende de score na 8 minuten na een doelpunt van Thibeau Beerens. Gauthier Willemyns bracht in de 16de minuut Erpe-Mere United op 0-2. De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Frederic Dikanda Kibassa in de 49ste minuut. In de 89ste minuut werd Anis Samimi Darzikolahi van Eendracht Elene-Grotenberge van het veld gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Eendracht Elene-Grotenberge één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Erpe-Mere United twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Eendracht Elene-Grotenberge op zaterdag 19 oktober om 20 uur in een uitwedstrijd tegen Mandel United. Erpe-Mere United ontvangt zondag 20 oktober om 15 uur HO Kalken.

DOELPUNTEN: 8' Beerens 0-1, 16' Willemyns 0-2, 49' Dikanda Kibassa 0-3.
GELE KAARTEN: 77' Van De Sompel (Eendracht Elene-Grotenberge), 89' Samimi Darzikolahi (Eendracht Elene-Grotenberge).
RODE KAART: 89' Samimi Darzikolahi (Eendracht Elene-Grotenberge), EENDRACHT ELENE-GROTENBERGE: Dumortier, De Corte (67' Conde), Decuypere (50' Samimi Darzikolahi), G. Desmet, Van Den Winckel, Van De Sompel, Bokoum, L. Desmet, Hellinckx (79' Wagner), Pissens, De Temmerman, Traore, Demaret.
ERPE-MERE UNITED: Janssens, Pauwels, De Pauw (73' Spijkers), Eeckhout, Beerens, Matthijs (84' Sliti), Dikanda Kibassa, Vancutsem, Kabera (59' Lammens), Vandenberghe, Gabriel, Willemyns.